BALIKESİR / BANDIRMA - Sahil Yenice İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ve neşeyle kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Porgramının 103. yıldönümü okulumuzda kutlandı.Bizim için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u gururla ve onurla anıyoruz. Akif'in de dediği gibi ''Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.''

Ock

02/05/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Kas

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ GÖRSEL SANATLAR DERSİ KAPSAMINDA DOĞAYI RESMEDİYOR.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZLE SİNEMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

SAHİL YENİCE İLKOKULU TAŞ BOYAMA YAPIYOR.

Kas

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİ KUMPİRLERİNİ YAPTILAR. HEM YEDİLER HEM EĞLENDİLER. KEYİFLİ ANLAR YAŞADILAR.

Ekm

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Onur BAYRAKCI, Öğr. Gör. Pınar KURT ve değerli öğrencileri sosyal projeleri kapsamında okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını büyük bir coşku ve gururla okulumuzda kutladık.

Kas

ANA SINIFI KENDİ PİZZASINI YAPIYOR.

Kas

YENİ AÇILAN SAHİL YENİCE İLKOKULU,KÖY HALKIMIZIN KATILIMIYLA BİRLİKTE TEMİZLENEREK EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIR HALE GETİRİLDİ.